Po škole 2009


Diskuse k šifře č. 4

|<- << stránka 1/1 >> ->|

Přidat novou zprávu …

Odpovědět08. 06. 2009, 08:20Velmi dobrá (Filip (Lamy na Varanech))

Velmi dobrá dvojstupňová šifra. Opět jsme ztratily cenné minuty vlastní chybou (nevšimli jsme si množného čísla u slova "daně" a dost dlouho přemýšleli co znamená ŠEDIVÁ=KRO). Ale to je naše blbost.

Samotnou šifru hodnotím jako téměr vynikající, jedinou chybkou na kráse je 26 bílých polí.

Odpovědět08. 06. 2009, 11:19Re: Velmi dobrá (potvora (Enigma))

Opět jsme ztratily cenné minuty vlastní chybou (nevšimli jsme si množného čísla u slova "daně" a dost dlouho přemýšleli co znamená ŠEDIVÁ=KRO). Ale to je naše blbost.

tak my jsme na chybě šedivá=kro skončili :( a nepomohla nám ani nápověda

Odpovědět07. 06. 2009, 22:18To jsou panoramata! (Žabák, ($ ↭ §) / ☀)

Tady jsme si pochvalovali pěkně vybranou trasu zájezdu. Šifrovačka jako cestovní kancelář opět nezklamala.

Na rozdíl od Ratatouille jsme orgy ze šprýmování podezírali až tady, protože se nám zdálo, že křížovka je příliš lehká. Naštěstí to byl jen první level. Před druhým levelem jsme si dali odbočku nadefinovanou šedými okraji ker na původním hracím plánu. Naštěstí to nemělo řešení.

Odpovědět07. 06. 2009, 15:59Napadita (Dršťkový Havran Masového Kašpárka)

Tahle se mi osobne taky hodne libila. Hlavne napad, pouzit znova veci z prvni sifry - genialni. Prijde mi naprosto samozrejme nic behem hry nevyhazovat. Stava se, ze orgove v cili chteji videt vsechny veci, ktere jsme cestou sesbirali na dukaz toho, ze jsem vse prosli.
Krom toho, kdyby kdokoliv zavolal, ze uz folie s obrazky nema, verim, ze orgove by nabidli, ze si pro ne nekam muze dojit. To, ze se tym zdrzi je jen a jen diky jeho blbosti.

Bety

Odpovědět08. 06. 2009, 11:18Re: Napadita (Jirka - Pomocná škola)

a bez loga

Myšleno bez čísla stanoviště, logo tam samozřejmě být muselo :-)

Starší odpovědi (1) ...

Odpovědět07. 06. 2009, 04:18Hezká s jedním ale (Ratatouille)

Tohle bylo pěkné, moc pěkné. Drobná chybka byla, že nešedivých polí v mřížce bylo 26, ale to nebyla taková tragédie. Co bylo horší, tak to byl fakt, že ty dílky jsme dostali na startu jen jednou a to bez zvláštního upzornění, že na ně máme dávat pozor, že je nemáme ztratit (což se zrovna u takovýchto věcí může stát). Ani v pravidlech není nikde zmíněno, že máme s sebou dál nosit všechna předchozí zadání, že se můžou hodit. Jako org bych fakt dost trnul hrůzou, jestli někdo ty dílky nepoztrácí...

Odpovědět07. 06. 2009, 14:52Re: Hezká s jedním ale (Tapüři a tapüře)

Jako org bych fakt dost trnul hrůzou, jestli někdo ty dílky nepoztrácí...

A to my jsme o dílky kolem sedmého stanoviště přišli s Martinem, který šel spát aby mohl v sobotu pilně studovat, a na dvanáctce jsme si je z euroobalu vyrobili znova podle nakresleného řešení prvního hlavolamu.

Starší odpovědi (1) ...

|<- << stránka 1/1 >> ->|