Po škole 2009


Diskuse k šifře č. 4

Návrat do hlavní diskuse

Odpovědět07. 06. 2009, 04:18Hezká s jedním ale (Ratatouille)

Tohle bylo pěkné, moc pěkné. Drobná chybka byla, že nešedivých polí v mřížce bylo 26, ale to nebyla taková tragédie. Co bylo horší, tak to byl fakt, že ty dílky jsme dostali na startu jen jednou a to bez zvláštního upzornění, že na ně máme dávat pozor, že je nemáme ztratit (což se zrovna u takovýchto věcí může stát). Ani v pravidlech není nikde zmíněno, že máme s sebou dál nosit všechna předchozí zadání, že se můžou hodit. Jako org bych fakt dost trnul hrůzou, jestli někdo ty dílky nepoztrácí...

Odpovědět07. 06. 2009, 14:47Re: Hezká s jedním ale (Jirka - Pomocná škola)

Co bylo horší, tak to byl fakt, že ty dílky jsme dostali na startu jen jednou a to bez zvláštního upzornění, že na ně máme dávat pozor, že je nemáme ztratit (což se zrovna u takovýchto věcí může stát).

Účastníci jsou ovšem úžasní, neztratil je nikdo :-)

Původně jsme chtěli dát každému týmu ještě jednu kopii dílků na normálním papíře. Pak to nějak nedopadlo, vlastně ani nevím proč. Naštěstí to nezpůsobilo žádný problém.

Odpovědět07. 06. 2009, 14:52Re: Hezká s jedním ale (Tapüři a tapüře)

Jako org bych fakt dost trnul hrůzou, jestli někdo ty dílky nepoztrácí...

A to my jsme o dílky kolem sedmého stanoviště přišli s Martinem, který šel spát aby mohl v sobotu pilně studovat, a na dvanáctce jsme si je z euroobalu vyrobili znova podle nakresleného řešení prvního hlavolamu.

Návrat do hlavní diskuse