Po škole 2009


Diskuse k šifře č. 7

|<- << stránka 1/1 >> ->|

Přidat novou zprávu …

Odpovědět08. 06. 2009, 08:49Velmi dobrá atmosféra, škoda minirestartu (Filip (Lamy na Varanech))

Pohyblivé stanovišťe se šifrou, kterou musíte mít doluštěnou dřív, než přejedete je geniální nápad - myšlenka na to, že musíte luštit rychle nebo budete někde půl hodiny čekat na zpateční stroj řádně zvedne hladinu adrenalinu. Škoda, že to nebyla nějaká bližší zastávka, někde od Anděla, kde jsme doluštili zástavku, už jsme jeli v klidu a pouze dohledávali kam ze zastávky jít.

Trochu škoda byla nucených "malých resartů" - nás třeba stálo čekání na tramvaj dvacet minut a dotáhly nás tak tři další týmy. Ale je nám jasné, že jinak to technicky provést nešlo a tahle malá daň za to stála.

Odpovědět08. 06. 2009, 00:54ať žijou noční tramvaje (Anička (Vnoučátka))

Jojo, kontakt s orgama v tramvaji se mi taky moc líbil. Akorát než se k nám přihlásili, tak jsme si stačili zevrubně prohlédnout všechny bezdomovce a řešit, kterej vypadá nejpravděpodobněji:-) Orgové holt byli od těch zadních dveří nějak moc daleko:-)

Odpovědět07. 06. 2009, 16:34Tramvajova (Dršťkový Havran Masového Kašpárka)

Napad s kontaktem s orgama v tramvaji nam prisel super. Co se sifrou nas napadlo hned. Vyhledali jsem vsechny potencionalni zastavky (8mi pismenne). Usoudili jsme, ze prvni dve jsou moc blizko. Nez jsme dojeli na Lazarskou, meli jsme vylusteno, ze ta to neni. Zbyvalo dolustit zbytek.
V tramvaji jsem byly 4 tymy a kdyby nahodou nekdo nevedel co s tim, chte nechte by to z hovoru ostatnich pochytil.
Osobne bych nedavala jako tajenku jmeno zastavky. Tim se moznosti, kde vystoupit znacne zuzi. A asi bych to i udelala tak, ze by bylo treba vystoupit drive. Aby zaviselo na tom, jak rychle tu ulohu vyresi a az kam tramvaj tym odveze. Vetsina tymu byla rada, ze je v teple a veze se.

Bety

Odpovědět07. 06. 2009, 08:12V poslední devítce (Vlhká jáma)

Tahle šifra měla krásný rozměr v tom vystoupit-nevystoupit. My jsme jeli v poslední devítce, která byla až na Anděla úplně prázdná, takže se luštilo nádherně. Lipanskou jsme naštěstí měli velmi rychle, takže bylo jasné, že se docela projedeme... Na Národní třídě byl venku už i Sv. Prokop, takže zbyl čas i v klidu na svačinku...

Odpovědět07. 06. 2009, 19:03Re: V poslední devítce (Kryštof (FYKOS))

Přesně tak, taky jsme se chvíli rozhodovali, ale nakonec jsme si dojeli sednout na Anděl, mimojiné protože se přeci jasně bude pokračovat směrem k Prokopáku :)

Odpovědět07. 06. 2009, 04:34Škoda, že se tam týmy shlukovali (Ratatouille)

Bylo to pěkné, jen bych tam nějak víc naznačil, že se bude vystupovat dost daleko. My se báli, abychom to nepřejeli. Navíc se v narvané tramvaji špatně luští, tak jsme vystoupili a s námi asi ještě další dva týmy na Andělu, čímž jsme ale umožnili zbylým týmům v tramvaji luštit, protože měli najednou víc místa. Tohle se mi moc nelíbí, protože pak to znevýhodňuje ty ohleduplnější.

|<- << stránka 1/1 >> ->|