Diskuse k systému nápověd

HTML není povoleno, text lze *zvýraznit*.
Jareesek (Plecháčci)08.06.2015, 11:45

můžu ještě dotaz k nápovědnému agentovi? :). my jsme se zasekli cca kolem 3:00 ráno a v té době byl agent na náměstí Kinských. V tuto hodinu toho moc nejezdí, takže za 30 minut se jen těžko někdo dostane přes půl Prahy po vlastních nohách. Obzvlášt když dotyčný potřeboval útržek z šifry.Ptám se jen z toho důvodu,abych měla jistotu, že jsme to třeba jenom špatně nepochopili :)

Eliška (Bifurkační tým)08.06.2015, 15:39

Systém nápověd funguje vždy tak, že agenti jsou na nějakém místě a za nějaký čas (podle jízdního řádu) se pak objeví na jiném. Nestíhali-li jste tedy Kinské náměstí do 3:25, tak dalším krokem je naplánovat si cestu na Pankrác na 3:55.

Ale koukám, že kolem třetí jste byli na úloze 16, kde se nápověda poskytovala přes sms a ne přes agenta, tak možná nechápu správně, na co se ptáte.

Moss Kitt (Proactive Outsourcing, a.s.)08.06.2015, 12:56

Dobrý den,
Dostupnost nápověd z každého stanoviště je možno vidět v grafu na adrese http://mq.ucw.cz/poskole-2015-napovedy/all.png … případně pro jednotlivá stanoviště můžete nahradit "all" jeho číslem, tedy například pro stanoviště 9 http://mq.ucw.cz/poskole-2015-napovedy/9.png. Co se týká maximálních a průměrných časů, v letošním roce splňovaly stanovená kritéria, tedy maximum 90 minut, minimum 25 minut, průměr mezi 45 a 60 minutami s povolenými drobnými odchylkami.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Moss Kitt
Senior Logistics Officer & Negotiator
LA SKOLE, s.r.o., člen skupiny SKOLE

Markéta (Proactive Outsourcing, a.s.)08.06.2015, 12:31

A nyní po lidsku :) Naše logistická agentura si velmi zakládá na tom, aby místa, kde nápovědní agenti rozdávají nápovědy byla i v nočním provozu dostupná do max 60 minut (průměrně 45 minut, prosím logistickou agenturu o případné doplnění) z každého místa trasy. Proto také bylo první stanoviště, na které nedocházely sms nápovědy, umístěno už v civilizaci s dostupnou noční dopravou.

Matěj Kajan (Proactive Outsourcing, a.s.)08.06.2015, 12:26

Dobrý den,
k Vašemu dotazu mohu nyní sdělit jen to, že náš zaměstnanec skutečně v uvedenou dobu na náměstí Kinských pobýval a příchozím účastníkům konkursu ochotně rozdával vzorky firemních benefitů po předložení příslušného potvrzení.
S pozdravem
Matěj Kajan
Logistická Agentura LA SKOLE, s.r.o., člen skupiny SKOLE