Diskusní fórum

Návrat do hlavní diskuse

Odpovědět06. 06. 2011, 00:25Ztratila se někomu obálka? Velká omluva! (MarwinFreezy Bee)

Letos nám chyběla naše tradiční "archivátorka", takže jsme tímto úkolem pověřili jiného člena. Po vysvětlení, jak je ta funkce zodpovědná, se toho ujal s takovou vervou, že pravděpodobně při odchodu z podzemí omylem odcizil startovní obálku s většinou relikvií jiného týmu. Asi ležela moc blízko našich věcí.

Pro dotčené to nejspíš následně bylo hodně nepříjemné překvapení. Doufám, že to onen tým nepostihlo příliš a že to buď nějak vyřešili s organizátory, nebo se po zbylý (naštěstí nedlouhý) čas obešli bez těch věcí.

Tímto se opravdu a upřímně MOC OMLOUVÁME. V žádném případě nešlo o úmysl. A nedalo se s tím už nic dělat: Až zhruba v půl dvanácté jsme s podivem zjistili, že máme dvě jízdenky a vůbec netušíme proč. A obálka se našla dokonce až doma.

Přijměte prosím velikánskou omluvu. A snad odpustíte...

Odpovědět06. 06. 2011, 08:48Re: Ztratila se někomu obálka? Velká omluva! (Michal (3 s kouskem fosforu (drive vapniku)))

Je mozne, ze jsme to byla nase obalka. Do podzemi jsme nabehli v 10 hodin a obalka byla to posledni, co jsme meli v ruce, nez jsme sli do prijemneho chladku dolu, kdyz vstupenkou byla nakonec opravdu svicka (jako prvni jsme zkusili jizdenku :) ). Meli jsme cast veci nalevo od vchodu ve stinu a cast veci napravo na schudkach. Z podzemi jsme vylezli po asi hodine a pul a i kdyz jsme zvladli STROMOVKA, do zaverecne SMSky jsme zbytek nedolustili. Org nam prozradil po skonceni reseni. Cestou domu jsme se stejne vydali na tram z Vystaviste a cca ve 12:40 jeste chytli odchazejiciho Orga a ziskali zadani. Kdyz jsme si ho cvicne chteli vylustit, nebyla obalka ani jizdenka k nalezeni. Na tohle stanoviste by nam to asi stejne nevadilo, vetsinu veci z jizdenky jsme meli vylustene a prepsane, nebo jsme si pamatovali. Takze v pohode, nic se vlastne nestalo ;-)

Odpovědět06. 06. 2011, 10:14Re: Ztratila se někomu obálka? Velká omluva! (MarwinFreezy Bee)

Uff, tak to se mi ulevilo... :-)

Návrat do hlavní diskuse