Diskuse k šifře č. 3 (Diskografie)

Návrat do hlavní diskuse

Odpovědět06. 06. 2010, 12:58Dolušťování (MichalCerebrum)

Opravdu hodně vtipné mi přišlo okolí kostela Sv. Vavřince. Kolem se potloukala hromada týmů, marně hledala šifru č. 4 a dolušťovala čtvrtou část šifry č. 3 (nebyli jsme výjimkou).

Odpovědět06. 06. 2010, 14:02Re: Dolušťování (Anička (Vnoučátka))

Opravdu hodně vtipné mi přišlo okolí kostela Sv. Vavřince. Kolem se potloukala hromada týmů, marně hledala šifru č. 4 a dolušťovala čtvrtou část šifry č. 3 (nebyli jsme výjimkou). Jo, to bylo opravdu pěkné protihaluzící opatření, jak to bylo schované... a znovu jsem zjistla, jak jsem ortodoxní nehaluzič (z čehož je obvykle víc problémů, než užitku), protože jsem týmu tenhle postup nedovolila, doluštili jsme a šli najisto:-)

Odpovědět06. 06. 2010, 14:30Re: Dolušťování (Marwin (Freezy Bee))

... a znovu jsem zjistla, jak jsem ortodoxní nehaluzič (z čehož je obvykle víc problémů, než užitku), protože jsem týmu tenhle postup nedovolila, doluštili jsme a šli najisto:-)

Já jsem sice taky ze zásady nehaluzič, ale právě proto, že už z toho párkrát bylo víc problémů než užitku, nemůžu až tak úplně říct, že ortodoxní. Takže jsem se nakonec nechal zbytkem týmu ukecat. Na místě jsem pak nevěděl, zda převládá zklámání (že jsme to nenašli) nebo zadostiučení - protože jsem předtím marně argumentoval, že ty ostatní týmy, co jsme je viděli odcházet, teď určitě bloudí kolem toho kostela.

Odpovědět06. 06. 2010, 14:49Re: Dolušťování (Anička (Vnoučátka))

...no a to to ještě mohlo být umístěné tak, aby cesta ke kostelu byla zacházka:-) to by třeba mohlo pár jedinců obrátit na správnou (nehaluzičskou) víru:-)

Návrat do hlavní diskuse