Diskusní fórum

Návrat do hlavní diskuse

Odpovědět05. 06. 2010, 21:17Krátké zhodnocení (Honza (FYKOS))

Šifry byly krásné a elegantní (a bez 3D). Jen z té poslední - blikátko - máme tedy rozporuplné dojmy. Na jednu stranu jsem si během 7mi hodin luštění užili spoustu legrace a "šifru" nakonec vyřešili. Na druhu stranu nás mrzelo, že jsme skončili na šifře, kde závisí na technickém provedení. Možná by pro nešikovné týmy jako my, mohla být místo nápovědy alternativní šifra nebo zjednodušené zadání.

Děkujeme organizátorům za výborně připravenou hru.

Odpovědět06. 06. 2010, 11:25Re: Krátké zhodnocení (MedvědPomocná škola)

Na druhu stranu nás mrzelo, že jsme skončili na šifře, kde závisí na technickém provedení. Možná by pro nešikovné týmy jako my, mohla být místo nápovědy alternativní šifra nebo zjednodušené zadání.

Nápověda trošku naváděla na to, že šifru jde vyřešit i bez foťáku, byť to chce trochu víc vynalézavosti (hint: setrvačnost sítnice). Až bude řešení, připíšu to do něj.

Odpovědět06. 06. 2010, 22:49Re: Krátké zhodnocení (AlnagonKorupce na Slunci)

Já jsem zase tak trochu rád, že jsme skončili zrovna na této šifře. U ní mi není líto, že jsme ji nezvládli, protože to nevyžadovalo znalosti, nebo úsudky, za jejichž absenci se nestydím. Na druhou stranu je mi líto, že jsme nedošli na devítku, tu bych si užil. Každopádně to bylo super a prokázal jsem se jako kvalitní diskutér při odrazování od správné cesty. :-) Sebrala nám tato moje schopnost nejméně dvě hodiny času.

Návrat do hlavní diskuse