Po škole 2009


Diskuse k šifře č. 8

|<- << stránka 1/1 >> ->|

Přidat novou zprávu …

Odpovědět08. 06. 2009, 09:03Jednoduché, ale elegantní (Filip (Lamy na Varanech))

Kvalit tmářské "žvoulačky po milónu" to sice nedosahuje, ale jinak je to velmi elegantní šifra. Ulice jsme šli prstem po mapě, Vítkov pak už prolézali raději osobně. Za železné oře jsme nejprve tipovali nějaké červené sergeje s modrými vagóny odstavené kdesi v karlíně, takže nás autorští koně vesele překvapili ;) A pevnost byla take pěkná, dobře schovaná.

Odpovědět08. 06. 2009, 01:05... (Anička (Vnoučátka))

Tým rozhodl přeskočit průchod ulicema a jít rovnou do Domažlické a nahoru a já celou cestu trnula, jestli jsme v těch ulicích neměli něco potkat. Tak uf. A viselci a oři byli moc pěkní!

Odpovědět07. 06. 2009, 15:01Pěkná procházka (Tapüři a tapüře)

I když jsme princip pochopili velmi rychle, rozhodli jsme se si to užít a pěkně si celou trasu projít. Skvěle jsme se bavili při odhalování méně jasných indicií, u podivného koně, v Ostromečské i u viselců na šibenicích. Moc se nám to líbilo.

Odpovědět07. 06. 2009, 04:36Horší to bylo přečíst než provést (Ratatouille)

Pěkná procházka, ale vzhledem ke shlukování v tramvaji možná ne zcela šťastně umístěna (týmy pak asi chodili dál dost pohromadě). My jsme si naštěstí našli rovnou kam máme jít a tam jsme šli přímo okolo tunýlku nahoru.

Odpovědět06. 06. 2009, 20:24Lipany (KOHYHB)

Na teto sifre doslo k navyseni poctu clenu naseho tymu, ze dvou na dva plus jednoho nemocneho. Na Vitkove jsem nasel osamoceneho Lukase, ktery mi dal precist nejake hieroglify zatimco Martin lovil napovedu. Po jemnem nakopnuti Lukas vykecal klicove slovo "ulice" a pak to slo raz na raz. Vypadalo to, ze ac hodne oklesteni nejsme posledni...

|<- << stránka 1/1 >> ->|