22. Tisková zpráva

Praha, 1. května 2015 — Společnost Proactive Outsourcing, a. s., člen skupiny SKOLE, přichází s revoluční outsourcingovou iniciativou, která představuje kvantový skok v dosavadním paradigmatu využití subdodavatelských vztahů.

Iniciativa bude odstartována dne 5. června 2015 v 19 hodin uvedením technologické novinky, která je vyvrcholením intenzivního tříletého vývoje. Zahájení iniciativy proběhne za přispění (název vašeho týmu) a dalších 99 účastníků Gold Partner programu skupiny SKOLE a za přítomnosti CEO, GED, CTO a širšího vedení společnosti.

Místem konání akce bude pracoviště nové generace, které bylo vysokým nákladem vybudováno v komplexu R&D oddělení v blízkosti expozic mnoha význačných společností. V okolí komplexu se tak nachází sídlo bratra slavného designéra obouvajícího Carrie Bradshaw nebo přírodní rekreační prostory elitní zásahové jednotky. Pracoviště je propojeno přímým komunikačním spojením s cateringovou společností Karl, Inc. s úzkou vazbou na průkopníky explozivní piscikultury. Pracoviště se nachází mimo bezprostřední ruch velkoměsta, přesto nabízí vynikající dopravní dostupnost pražskou integrovanou dopravou, zejména linkami S.

Záštitu přímo nad novým pracovištěm převzaly jménem bývalého prezidenta ČR osobnosti z jeho blízkého kruhu usilující o jeho svatořečení.

Společnost Proactive Outsourcing, člen skupiny SKOLE, je významným hráčem na trhu outsourcingových aktivit. Je jedničkou v subdodavatelství služeb v oblastech, kde je vyžadována zvýšená míra diskrétnosti písemností, v oblastech prodloužené prezence v industriálním i rurálním prostředí a v oblastech managementu krizové komunikace během inkrementálního iluminačního růstu.

Tato tisková zpráva představuje očekávaný vývoj budoucích událostí založený na současných předpokladech. Skutečný vývoj událostí se od představené verze může lišit z důvodů, které nemohou být společností Proactive Outsourcing, a. s. ani skupinou SKOLE předpokládány a nemohou být spravedlivě požadovány, aby byly předpokládány. To zahrnuje rozličné rizikové faktory, mimo jiné, ale nikoliv výhradně, zásah vyšší moci, teroristický útok, nekompetentní vedení Magistrátu hl. m. Prahy či nedostatečné otestování šifer. Tato tisková zpráva nemůže být použita k odvozování čehokoliv jiného, než je jejím obsahem, zejména, ale ne výhradně, lokalizace jiných pracovišť skupiny SKOLE, odvozování významnosti partnerů skupiny SKOLE nebo předjímání výsledků konkursů či jiných iniciativ skupiny SKOLE.

Deobfuskované geografické koordináty lokality exekuce iniciativy budou publikovány v samostané tiskové zprávě dne 5. června 2015 v 19 hodin.