Po škole 2009


Diskuse k šifře č. 6

|<- << stránka 1/1 >> ->|

Přidat novou zprávu …

Odpovědět08. 06. 2009, 12:48Text (Aleš)

To, že v nahrávce byly slyšet pasáže (místy i docela dlouhé) z první části šifry byl záměr, nebo to byla náhoda? A nebo jsme to tam tak chtěli slyšet, že to tam bylo? Ale docela dobře jsme se na tom všichni shodli, kdy co hraje.

Odpovědět08. 06. 2009, 08:43Geniální (Filip (Lamy na Varanech))

Asi nejlepší moment celé hry byl příchod k rozhledně a pohled do údolí ozsvíceného petrolejkami a čelovkami za zvuků té hudby. Nádherná atmosféra, až se nám nechtělo luštit a jen sedět, poslouchat a koukat.

Velmi elegantně a nenásilně schovaná morseovka a geniálně zvolený klíč (samozřejmě jsme se při prvním "luštícím" poslechu zaměřili jen na konec, kde jsme očekávali klíč a tak nás "TATOVETA" dostala;).

Bylo nám trochu líto "nestrojových" týmů, co to museli sčítat v ruce, s PDA nám to trvalo asi 20s.

Mírná nejistota, zda je výsledné řešení opravdu celé pak byla třešničkou na dortu v atmosféře šifry. Rozhodně nejlepší stanoviště hry.

Odpovědět08. 06. 2009, 00:39pěkná (Anička (Vnoučátka))

Místo bylo fakt pěkný, akorát ta kapacita byla taktak. Dalo nám dost práce se soustředit a po celou dobu nahrávky správně rozpoznávat "lupnutí a prasknutí", ale moc se mi to líbilo. A těším se na zveřejnění zápisů ve vrcholové knize (Bude?)

Odpovědět07. 06. 2009, 22:52Cibulka potmě (Žabák, ($ ↭ §) / ☀)

Díky za názorné předvedení, jaké to měly vedoucí týmy Bedny 2006, které na Cibulce před rozedněním hledali 10 stanovišť. I ta rozhledna mi teď docela stačila.

Místo a hudba k sobě pěkně pasovaly a škoda, že jsem si to víc neužil, protože jsem se nervózně obával zákysu. Poprvé došlo i na vyslání poslů pro nápovědu, ale stihli jsme je včas přivolat zpět. Ukázalo se totiž, že zatímco já umím psát, ale neumím to číst, Lucka sice neumí psát, ale umí to číst po mě.

Při dolušťování se nám hodilo, že jsem se díky Bondovi konečně naučil hláskovat :)

Co to vlastně bylo za hudbu? My jsme mysleli Rusalku, jmenuje se to Vivaldi a soubor má jméno Mythodea (Vangelis).

Jo a Vomáčkovská alternativa nemá chybu. Ten úvod "kamarádi a kamarádky" je návodný schválně?

Odpovědět08. 06. 2009, 17:23Re: Cibulka potmě (Tomas (org))

Jo a Vomáčkovská alternativa nemá chybu. Ten úvod "kamarádi a kamarádky" je návodný schválně?

Ten text je navodny cely. ;-) Co konkretne ti prijde tak navodneho na osloveni? V uvodu jsem zadnou extra napovedu neplanoval, ale je mozne, ze zafungovalo kouzlo nechteneho. :)

Starší odpovědi (1) ...

Odpovědět07. 06. 2009, 21:58Dokonalá atmosféra (Dan)

Naprosto dokonalé prostředí a k němu dobrá hudba. hůů-ů...Baf!

Odpovědět07. 06. 2009, 16:15Pekne misto (Dršťkový Havran Masového Kašpárka)

Moc hezke misto. Skvela atmosfera. Mne ty skrkave zvuky v nahravce byly strasne neprijemne. Byla jsem rada, ze jsme ji rychle vyresili a sli.
Urcite se ale rada na toto misto zajdu podivat za svetla. Jen nevim, jestli tam trefim :-).
Jedine, co chtelo zmenit, byl popis cesty. Ve Schodove se mohli orgove vice rozepsat, kudy presne k rozhledne, kdyz neni v mape.

Bety

Odpovědět07. 06. 2009, 09:58Hudební (Lucka (Zli lide))

Krásné místo, zajímavá šifra. Moc povedené!!

Odpovědět07. 06. 2009, 04:28Pěkné (Ratatouille)

Atmosféra úžasná, morseovka schovaná hezky (z prvního pokusu o zápis jsme přečetli celou zprávu a jen jeden oddělovač mi chyběl, jinak to bylo bez chyby), zbytek už jen manuální práce. Moc pěkné.

|<- << stránka 1/1 >> ->|